diving in turkey : scuba diving courses available at the SIRENA DIVING Center Kas/Turkey. PADI, CMAS & DAN courses. affordable prices, professional education.
Om SirenaOm KasKurserDykkersitesVores BådVores TeamHotelPriseKontakt OsHjem
 
Diving course at SIRENA are given according to the guidelines of these international diving federations:

Sikker, up to date og proffesionel dykkeruddannelse har altid været vores vigtigste fokuspunkt. Dykkeruddannelserne vi tilbyder er inden for PADI, CMAS og DAN systemerne, og alle vore instruktører har certifikat, er forsikrede og registrerede som proffesionelle dykkerinstruktører.

For de gæster der aldrig har prøvet at dykke før, tilrettelægger vi prøvedyk to gange ugentligt ved den lokale strand. Du kan således få din første dykkererfaring under beskyttede forhold og under kyndig vejledning af en kvalificeret dykkerinstruktør. Hvis du bliver bidt af det, kan vi tilbyde dig en mængde forskellige dykkerkurser, du kan vælge imellem.

“Hånd i hånd”- dykning er et program, der gør det muligt for dig at lære de mest basale kundskaber og den grundlæggende teori paa området, før du med instruktør kastes ud i dykning fra båden. Du kan også vælge at indgå i et “Full Open Water”-dyk eller CMAS 1 Star-kursus, som Sirena dykkercenter udbyder flere gange om ugen.

Begynderkurset er tilrettelagt i letforståelige moduler. Du tilbringer de første to dage med at lære teorien og udføre træning i vand. På kursets tredje dag vil du være parat til at dykke fra båden og udforske nogle af dykkerstederne i Kas. Det tager generelt mellem 5-7 dage at færdiggøre et begynderkursus.

Erfarne dykkere tilbyder vi en vifte af videregående kurser på alle niveauer, samt de fleste specialkurser inden for PADİ,CMAS & VİT systemerne.

I PADI-systemet tilbyder vi alt fra begynderkurser (Open Water Diver) til højere niveauer, som PADI Divemaster eller Master Scuba Diver.

I CMAS-systemet tilbyder vi ligeledes begynderkurser samt kurser i fridykning og videregående uddannelse op til CMAS hjælpeinstruktør-niveau.

Det af internationale dykkerforeninger meget anbefalede DAN-kursus “First Aid with Oxygen for Scuba Diving İnjuries” er også blandt vores udbudte kurser.

Kurserne tilrettelægges ud fra dit ferieprogram, og vores instruktører taler engelsk, tysk og tyrkisk.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

 
Om SirenaOm KasKurserDykkersitesVores BådVores TeamHotelPriseKontakt OsTop of Page